حکم شناسی موسیقی (حرمت ترویج باطل و خشونت)2
نرمی و لطافت موسیقی شرقی کجا و تندی، زمختی، خشونت و سکس و بازی با نور در موسیقی غربی کجا، و متأسفانه، امروزه موسیقی آمریکایی که رقیبی برای خود نمیشناسد، بر فرهنگ بیشتر کشورها حاکم شده است. گفتیم موسیقی زبانی بینالمللی و فراگیر است و کسانی که زبان خواننده را نیز نمیدانند از آن بهره میبرند. اگر موسیقی چنین آثار شومی داشته باشد، حرام است، ولی چنانچه خوانندهای همچون داود نبی بخواند یا نغمهی سجادی سر دهد و یا دعای کمیل را در دستگاههای ویژهی آن بیاورد و اثرات عالی و برکات متعالی در روان و نهاد آدمی بر جای گذارد، جایز است.
امروزه، دنیای غرب همهی موجودی باطل خویش را بیرون آورده و تمامی دنیا را با سکس و خشونت و موسیقی ـ که ارمغان فرهنگ منحط و اومانیسمی و بریده از حق و باطل آن است ـ پر کرده است، ولی ما نباید میدان حق را خالی بگذاریم، وگرنه آنان در اندیشهی تسخیر فرهنگ دنیا هستند. ما باید توانمندیهای مشروع خویش را که دین به ما عطا نموده است، به میدان آوریم. اگر آنان بازار را از مشروبات الکی پر نمودهاند، ما باید نوشیدنیهای طهور درست کنیم و آن را به دنیا عرضه نماییم. اگر آنان لباسهای جلف را به سراسر دنیا کشانیدهاند و عریانی را ترویج میدهند، ما باید پوشش اسلامی متنوع و در هزاران مدل را در اختیار آنان قرار دهیم.
زن و مرد باید هر کدام به مقتضای استعداد و نقشآفرینی خود که خداوند در نهاد آنان قرار داده است دارای امتیاز شوند و البته این امتیازها را برای دفاع از جبههی حق هزینه کنند. هر کس ـ اعم از زن و مرد ـ که در این وادی امتیاز بیشتری آورد و با لحاظ اصل اولی ـ که نخست خانگی بودن زن و سپس اجتماعی بودن وی، و نیز نخست اجتماعی بودن مرد و سپس خانگی بودن اوست ـ برتر است و جنسیت ملاک نیست.